Nyitva tartás

H-P: 10-19h. SZ: 9-14h. V: Zárva

Használt sífelszerelés: Használt Sícipő és Sílécek

Hogyan válasszunk használt sícipőt és sílécet?

Miután felmértük az aktuális használt sífelszerelés, használt síléc és sícipő piaci kínálatot és rájöttünk, hogy az elképzeléseknek megfelelő síléc ára túl drága számunkra akkor érdemes körülnézni a használt sílécek és sícipők között. 

Sílécek esetében nézzük meg kantni, talp és az él állapotát. Mindenek előtt, érdemes szemügyre venni a síléc egyik legfontosabb elemét, a síléc élét. Budapesti és szentendrei síkölcsönzőinkbe csak olyan használt síléceket hozunk, mely megfelelő állapotúak és tökéletesen alkalmasak síelésre. Mindegyik használt sílécek mielőtt kikerülnek az üzlet polcaira átnézünk, ha szükséges leszervizelünk, javítjuk. Több 100 darabos síléc válaszékunkban a teljesen kezdő és haladó síelő is megtalálhatja számítását, illetve a gyerkőcök is könnyen megtalálhatják a számukra megfelelő junior sílécet. A síléc kiválasztásában a síkölcsönzőnkben szakemberek állnak az érdeklődök rendelkezésére, akik több évtizedes tapasztalattal igyekeznek a sítudásnak és elvásároknak leginkább megfelelő sílécet biztosítani.

Használt sílécek <---Itt találja

Használt sícipők esetében is hasonló szempontokat kell figyelembe venni, mint új sícipő vásárlása esetén: Méret, súly, sítudás és felhasználási terület. Síkölcsönzőinkben sílécekhez hasonlóan szintén több 100 darabos sícipő választékkal várjuk a síelőket. Minden használt sícipőt egyenként válogattunk át mikor üzletünkbe kerültek. Ha szükséges volt természetesen javítottuk rajtuk, hogy tökéletesen működjenek. Az óriási választékból a kezdő-haladó síelő is garantáltan megtalálja a pénztárcájának és sítudásának megfelelő használt sícipőt.

Használt sícipő <---Itt találja