Nyitva tartás

H-P: 10-19h. SZ: 9-14h. V: Zárva

Partnerek

A linképítésnek köszönhetően portálunk igen hamar ismerté válhat. Mit tegyünk abban az esetben, ha minél hamarabb szeretnénk egyre magasabb számú egyedi látogatóval büszkélkedni? Erre a legjobb és leghatékonyabb megoldás a honlap optimalizálás, hiszen csakis ennek a munkafolyamatnak köszönhetően leszünk az interneten keresők számára oldalunk könnyen megtalálható és értékes.

Kerékpárok

Hazánkban több mint 20 féle kerékpár márka található. Ebből a kettő legkedveltebb kerékpár márkát tartjuk széles választékban üzletünkben. Ez a Cube és Kellys kerékpárok. Mindkettő kerékpármárka innovatív, minőségi és kiváló ár/érték arányt képvisel. Kiválasztásuk során minden esetben csak a legjobbakat hozzuk el keérkpárüzletünkbe. A kerékpárokat minden esetben üzembehelyezzük és garanciát biztosítunk rá.

Ingyenes fénymásoló bérlés

Fénymásoló bérlési lehetőségek a cégek még csak az utóbbi néhány években kezdik felfedezni, pedig óriási lehetőség, mivel rengeteg pénz tudnak megspórolni azzal, hogy a fénymásoló, másoló és nyomtató gépeket bérlek. Mentesítik magukat több 100.000ft-os beruházástól és csak az üzemeltetés után kell fizetniük. Ezért az ingyenes fénymásoló bérlés kiváló megoldás. Szolgáltatásunkat Budapesten és országosan biztosítjuk.

Túrabakancs

Egy túra során nem mindegy, hogy milyen bakancsba lépünk. Elég triviálisnak tűnik a dolog, de egy túrát nagyban befolyásolja az, hogy milyen túrabakancsban vágunk neki. Sokszor egy-egy rövidebb túrára is érdemes megfelelő túracipőt vagy túrabakancsot választani. Túrabakancsot több típusát különböztetjük meg aszerint, hogy mi a célunk. Pl. magashegyi bakancsok, vagy túracipők. Túrabakancs márkák között érdemes körülnézni, mivel óriási vlasztékot találunk a magyarországi piacon ezekből.

Matracok

Lengyelországban gyártott matracainkat Magyarországon tervezzük. Matracok választékában elsősorban táskarugós és hab matracokat gyártatunk, mivel ezek a legmodernebb technológiákat tartalmazzák. A matracok ára a hazai piaci elvárásokat teljesíti, vagyis kiváló ár/érték arány képviselnek a vastag matracok piacán. Ismerd meg most ezeket a matracokat.

Régiség felvásárlás

Régiség felvásárlás során érdemes szakértő segítségét kikérni. Ma már a régiség felvásárló szakemberek ingyenes értékbecslést és ingyenes kiszállást biztosítanak, így mindenképpen érdemes felhívni őket és kikérni a véleményüket mielőtt döntünk az antik tárgyainnkkal vagy régiségeinkkel kapcsolatban. Régiség felvásárlás Budapesten és országosan.