Síkölcsönző, Síszerviz, Használt sílécek Budapesten 3 helyen

Csak angyalföldi üzletünk tart nyitva március 1-től! Másik két üzletünk telefonon elérhető!

Angyalföld

XIII. Petneházy utca 44.

+36 1 239-0243, +36 20 912 5013

Legközelebb11.2-én 15:00-kornyitunk
Bővebben

Mátyásföld

XVI. Veres Péter út 93

+36 1 403-6276, +36 20 256-9630

Sajnos zárva vagyunk
Bővebben

Kelenföld

XI. Bartók Béla út 117-121.

+36 1 203-3410, +36 20 360-3578

Sajnos zárva vagyunk
Bővebben

Csak angyalföldi üzletünk tart nyitva március 1-től! Másik két üzletünk telefonon elérhető!

Síkölcsönzés tökéletes megoldás!

Ebben a síszezonban is budapesti síkölcsönzőinkben még több síléccel, sícipővel, snowboarddal, védőfelszereléssel, síruházattal, síkiegészítőkkel várunk. Síkölcsönző mellett profi síszervizzel és snowboard szervizzel állunk a síelők és snowboardosok rendelkezésére .  A síkölcsönző és síszerviz mellett jól karbantartott használt síléceket, sífelszereléseket, sícipőket, snowboardokat találsz síkölcsönzőinkben. Sőt használt sífelszerelések mellett új síszemüvegek, síkesztyűk, síbukósisakok közül is válogathatsz!

Sí-Ker síkölcsönzőink Budapesten 3 helyen is megtalálhatók. Síkölcsönzőinkben felnőtt, gyermek, férfi és női sílécek, és sícipők illetve snowboardok is kölcsönözhetők széles választékból, extra kedvező áron. A kölcsönözhető sílécek között mindenki megtalálja tudása szerint a legjobb síléceket: VIP és Carving síléceket is. Minden síkölcsönzőinkben megtalálható sílécünket, sífelszerelésünket, snowboard felszerelésünket professzionális módon felkészítjük síszervizeinkbe, hogy a síelés gondtalan legyen.

A síkölcsönzés nem csak a kezdők számára lehet jó megoldás, hanem azoknak a haladó, esetleg profi síelőknek is, akik szeretnék minden síszezonban kipróbálni a legújabb csúcsmodelleket. Úgy gondoljuk, hogy a szakmai tanácsok nagyon fontosak, mivel lényeges, hogy a kezdő síelők a tanulásra legalkalmasabb sílécekkel kezdjenek síelni tanulni, és sítudásuk fejlődésével váltsanak komolyabb, gyorsabb sílécekre. Érdemes a hazai műanyag, illetve hazai sípályákon megtanulni síelni, valamint a síoktatást igénybe venni, mivel egy rosszul berögzült mozdulat javítása elronthatja a síélményt.

 

Síkölcsönzés, síbérlés tényleg megéri?

Azoknak akik egy évben csak néhányszor mennek el síelni tökéletes költséghatékony megoldás. A gyerekeknek mindenképpen hasznos kihasználni a síkölcsönzés biztosította lehetőséget, hiszen ők egy év alatt is kinőhetik a sífelszerelésüket. A síkölcsönzést a síelők azon rétegének is ajánljuk, akik évről-évre szeretik kipróbálni az síléc és snowboard újdonságokat. Célszerű síkölcsönzőnkben utazás előtt időben kiválasztani a megfelelő sífelszerelést.

A hazai kölcsönzés mellett még egy fontos érv van: síkölcsönzőinkben kedvezőbb áron bérelhet sífelszerelést, mint osztrák, olasz, francia vagy más síterepeken. A síkölcsönzőnkben kedvező díjakon juthatunk kölcsönfelszereléshez, és ha csoportosan bérelünk sílécet, vagy snowboardot kedvezményt is kaphatunk. A síkölcsönzésnél nagyon fontos, hogy szánjunk időt a kiválasztásra, hiszen később nem lesz alkalmunk visszavinni és kicserélni a kényelmetlen sícipőt, vagy a sítudásunknak nem megfelelő sílécet.

 

Síkölcsönzés jó dolog, itt van néhány érvünk:

  • Mert, ha nálunk kölcsönződ síléced mindig tökéletesen szervizelt sílécen síelhetsz
  • Mert szaktanácsadással segítenünk a sítudásodnak megfelelő sílécet kiválasztani
  • Mert sokat pénz megtakaríthatsz, ha a síkölcsönzés mellett döntünk!
  • Mert a gyermek évente kinövi a sílécet, és síkölcsönzéssel nem kell mindig újat venni
  • Mert sítudás fejlődésével akár évente újabb sílécet kellene venni, így viszont folyamatos lehet váltogatni a síléceket

Angyalföld

Bp. Petneházy utca 44.

Telefon: (06-1) 239-0243
Mobil: (06-20) 912-5013
E-mail: angyalfold[a]sikolcsonzo.hu

Nyitvatartás: 
H-P 15-18
Szombat: 9-13

Mátyásföld

MÁTYÁSFÖLD
Bp. XVI. Veres Péter út 93.
Telefon: (06-1) 403-6276
Mobil: (06-20) 256-9630
E-mail: matyasfold@sikolcsonzo.hu

Nyitvatartás: 
Március 1-től csak telefonon elérhető!

Kelenföld

KELENFÖLD
Bp. XI. Bartók Béla út 117-121.
Telefon: (06 1) 203-3410
Mobil: (06-20) 360-3578
E-mail: kelenfold@sikolcsonzo.hu

Nyitvatartás: 
Március 1-től csak telefonon elérhető!

Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ